Anpassad assistans efter dina personliga önskemål och förutsättningar.

Hur kan Alen Omsorg hjälpa dig?

Alen Omsorg kan hjälpa dig med din ansökan om personlig assistans till Försäkringskassan och till din hemkommun. Vi kan även hjälpa dig i de fall du redan har ett beslut och vill byta samordnare. Vi hjälper dig från start till mål men allt ifrån genomförandeplan, rekrytering av assistenter, hjälp att skicka in intyg och annat.

Därför ska du välja Alen Omsorg

Vi är ett litet, familjeägd assistansbolag som fokuserar på närhet och enkelhet, med dig som kund i fokus. Du ska alltid känna att vi är lättillgängliga. Vi har bland annat alltid en jourtelefon som gör att du alltid kan få tag i oss, natt som dag.

Hos oss får du personlig assistans anpassad efter dina personliga önskemål och förutsättningar. Du själv väljer hur mycket ansvar du själv vill ha och ges alltid möjlighet att medverka vid rekryteringen av dina assistenter. Det är viktigt för oss att godkänner och ger samtycke i alla beslut och de åtgärder som ska vidtas.

Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan. Det är ett levande dokument som revideras och uppdateras vid behov.

Vi lägger stor vikt vid planering, anställning och metodutvecklingsprocesser för att dina unika behov ska tillgodoses på bästa möjliga sätt. Vi vet att det är du som har den bästa kunskapen om dig själv och dina behov vilket gör det gemensamma samarbetet till en hjärtefråga för oss.